Friday, January 6, 2012

Cerita...Awas modus baru.!

Aa,ieu bapa.pke hp batur bapa keur aya masalah d kantor polisi.menta tulung pang nganterkeun cai sa ember.inget cai saember lain pulsa.pulsamah loba .bapa keur ngilu ngising d kantor polisi.caina saat..burukeun ulah seuri..bapa can ombeh yeuh..inget a nya, cai sa ember!Lain pulsa

Awas modus baru.

No comments:

Post a Comment